trainingen

In een kleine groep een korte en praktische cursus volgen die opleidt tot een internationaal certificaat, wie wil dat nou niet?


In het schema hiernaast ziet u onze meest voorkomende cursussen. Meer informatie over de training vindt u door op de training te klikken.

ByteGuide is dé trainingsorganisatie op Curaçao, omdat wij de enige organisatie zijn die volgens het PIT-principe traint én omdat zoveel mogelijk trainingen conform het ICDL/ECDL zijn. Leest u hieronder verder voor meer informatie!


ICDL/ECDL

Het ICDL, het internationaal computerrijbewijs, is een wereldwijd erkend certificaat op het gebied van computervaardigheden. Niet alle cursussen die ByteGuide geeft kennen zo’n certificaat, maar daar waar mogelijk voldoen onze trainingen aan de exameneisen van het ICDL. U kunt het zien als een keurmerk voor onze trainingen! » lees verder

PIT

PIT staat voor persoonlijk, intensief en toegepast. Onze trainingen zijn doorgaans korter dan die van andere trainingsorganisaties op Curaçao. Dat komt omdat ByteGuide praktische, intensieve trainingen geeft in kleine groepen. Geen zalen met 30 cursisten, maar met maximaal 6 cursisten. Niet uren luisteren, maar na een korte uitleg vooral zelf aan de slag. Uit ervaring kunnen we zeggen dat dit principe werkt. » lees verder

alles kan

Onze meest gevraagde trainingen zijn trainingen in Microsoft Office, zoals een gebruikerscursus Excel of programmeren in Excel met VBA. Andere cursussen zijn digitaal fotobeheer en fotobewerking, werken met Internet en werken met computers voor 65+-ers. Wij kunnen echter training geven in elk gewenst computerprogramma, in het Nederlands en in het Engels. Neemt u voor privétrainingen en aangepaste trainingsinhouden contact met ons op. Graag stellen wij samen met u een passende trainingsinhoud samen. » contact


een overzicht van onze trainingen

Cijfers en gegevens. Dat is waar het om draait bij Excel, het spreadsheetprogramma van Microsoft Office.

Uw doel: de boodschap van uw presentatie overbrengen. Het middel: een doordachte en goed ogende presentatie, die u in korte tijd in elkaar hebt gezet met PowerPoint.

Het databaseprogramma Access is één van de weinige Office-programma’s waar je met alleen een beetje proberen niet ver komt. Om een goede database te maken heb je niet alleen kennis nodig over Access, maar ook over de ontwerpaspecten van een database.

ByteGuide geeft trainingen op het gebied van fotobeheer en fotobewerking. Momenteel werken we hard aan de precieze inhoud van die trainingen. Binnenkort vindt u hier alle informatie.

ByteGuide geeft trainingen Windows en Begrippen ICT. Momenteel werken we hard aan de precieze inhoud van die trainingen. Binnenkort vindt u hier alle informatie.

web

ByteGuide geeft trainingen Internet en Skype. Momenteel werken we hard aan de precieze inhoud van die trainingen. Binnenkort vindt u hier alle informatie.

Bij ByteGuide kunt u de trajecten ICDL/ECDL en 65+ volgen. Momenteel werken we hard aan de precieze inhoud van die trainingen. Binnenkort vindt u hier alle informatie.

liever aan uw wensen aangepast?

Wilt u deze training liever als besloten bedrijfstraining, of als privétraining? Dat is natuurlijk mogelijk. Ook kunnen we een aangepaste trainingsinhoud voor u maken: een maatwerktraining. » contact

courses in English

All courses can be given in English as well in Dutch. Please contact us for more information. » contact

DemoWebsite

laatst gewijzigd: 19 mei 2010

De ByteGuide DemoWebsite is live! Ervaar nu zelf hoe eenvoudig het is om een website te beheren. » lees verder

ICDL/ECDL-testcentrum

laatst gewijzigd: 31 maart 2010

ByteGuide leidt op tot de examens van het ICDL/ECDL. We zijn hard bezig zelf ook testcentrum te worden. Dan kunt u de examens bij ons afleggen. Alles onder één dak! » lees verder

nieuwe trainingen

laatst gewijzigd: 6 april 2010

Software is altijd in ontwikkeling. ByteGuide volgt die ontwikkelingen: er komen nieuwe cursussen bij en de inhoud van onze cursussen wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste inzichten. Blijf kijken!