Excel

Cijfers en gegevens. Dat is waar het om draait bij Excel, het spreadsheetprogramma van Microsoft Office. Excel wordt daarom vaak gezien als een ‘technisch’ programma. Toch kan bijna iedereen, technisch of niet, Excel leren en er zijn of haar voordeel mee doen.


Wie goed met Excel kan werken, kan:

  • berekeningen maken; van een eenvoudige optelling tot een complexe functie zoals de berekening van de aflossing van een lening
  • gegevens beheren; een adressenlijst sorteren op naam, of alle gezinnen zoeken met meer dan 3 gezinsleden
  • samenvatten; een overzicht maken van de omzet per maand per werknemer
  • presenteren; een lijst met cijfers zegt niet zoveel, een aansprekende grafiek geeft in één oogopslag een indruk

Deze training is niet alleen geschikt voor mensen die nog nooit met Excel hebben gewerkt. Onze ervaring leert dat ook beginnende gebruikers uren werk besparen met deze training.

U weet uw weg in Excel aardig te vinden, maar wilt sneller en efficiënter met Excel kunnen werken. Dit is een verdiepingscursus waarin nagenoeg alle onderwerpen van Excel in meer of mindere mate aan bod komen.

Excel kan veel, heel veel. En als dat niet genoeg is, kunt u zelf nog meer functionaliteit aan Excel toevoegen met macro’s. Macro’s zijn stukjes programma die geschreven worden in Visual Basic for Applications, kortweg VBA, de programmeertaal van Microsoft Office.

liever aan uw wensen aangepast?

Wilt u deze training liever als besloten bedrijfstraining, of als privétraining? Dat is natuurlijk mogelijk. Ook kunnen we een aangepaste trainingsinhoud voor u maken: een maatwerktraining. » contact

courses in English

All courses can be given in English as well in Dutch. Please contact us for more information. » contact

DemoWebsite

laatst gewijzigd: 19 mei 2010

De ByteGuide DemoWebsite is live! Ervaar nu zelf hoe eenvoudig het is om een website te beheren. » lees verder

ICDL/ECDL-testcentrum

laatst gewijzigd: 31 maart 2010

ByteGuide leidt op tot de examens van het ICDL/ECDL. We zijn hard bezig zelf ook testcentrum te worden. Dan kunt u de examens bij ons afleggen. Alles onder één dak! » lees verder

nieuwe trainingen

laatst gewijzigd: 6 april 2010

Software is altijd in ontwikkeling. ByteGuide volgt die ontwikkelingen: er komen nieuwe cursussen bij en de inhoud van onze cursussen wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste inzichten. Blijf kijken!