PowerPoint

Uw doel: de boodschap van uw presentatie overbrengen. Het middel: een doordachte en goed ogende presentatie, die u in korte tijd in elkaar hebt gezet met PowerPoint.

PowerPoint is een makkelijk programma - u kunt met een beetje uitproberen al snel wat in elkaar zetten. PowerPoint is echter veel meer dan kleuren, effecten en plaatjes, waarmee u zich creatief gezien volledig kunt uitleven. Het is een uitgebreid programma, veel krachtiger dan de meeste gebruikers weten.

De meeste gebruikers verdwalen in de grafische mogelijkheden, waardoor een presentatie een bont geheel wordt zonder enige uniformiteit. Veel kleuren en speciale effecten leiden echter af van het doel: uw boodschap overbrengen. U heeft een professionele, uniforme lay-out nodig. Die kunt u natuurlijk maken door elke dia met de hand op te maken, maar op die manier gaat ontzettend veel tijd verloren.

PowerPoint is bij uitstek geschikt om heel snel een presentatie op te zetten, daarna van een passende, uniforme lay-out te voorzien (die u volledig naar eigen wens kunt maken) en dan de inhoud te verduidelijken met afbeeldingen. Een presentatie op één of meerdere beeldschermen, hand-outs voor toehoorders, zelfs overheadsheets behoren allemaal tot de mogelijkheden.


Wij leren u niet snel hoe u een presentatie maakt, maar hoe u snel een presentatie maakt.

Leer op professioneel niveau werken met PowerPoint.

liever aan uw wensen aangepast?

Wilt u deze training liever als besloten bedrijfstraining, of als privétraining? Dat is natuurlijk mogelijk. Ook kunnen we een aangepaste trainingsinhoud voor u maken: een maatwerktraining. » contact

courses in English

All courses can be given in English as well in Dutch. Please contact us for more information. » contact

DemoWebsite

laatst gewijzigd: 19 mei 2010

De ByteGuide DemoWebsite is live! Ervaar nu zelf hoe eenvoudig het is om een website te beheren. » lees verder

ICDL/ECDL-testcentrum

laatst gewijzigd: 31 maart 2010

ByteGuide leidt op tot de examens van het ICDL/ECDL. We zijn hard bezig zelf ook testcentrum te worden. Dan kunt u de examens bij ons afleggen. Alles onder één dak! » lees verder

nieuwe trainingen

laatst gewijzigd: 6 april 2010

Software is altijd in ontwikkeling. ByteGuide volgt die ontwikkelingen: er komen nieuwe cursussen bij en de inhoud van onze cursussen wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste inzichten. Blijf kijken!