bestellen

bestellenByteGuide heeft complete pakketten voor u klaar staan om geïmplementeerd te worden. U hoeft alleen maar aan te geven welke modules u wenst, en we kunnen voor u aan de slag. Toch is het prettig van te voren één en ander door te spreken.

In een gesprek kunnen we u adviseren wanneer u nog twijfelt over bepaalde modules. We kunnen bepaalde aspecten nog toelichten, zoals webveilige kleuren of generieke domeinnamen. Zeker als u een eigen layout wilt of een specifieke functionaliteit wilt laten inbouwen, is het noodzakelijk hierover overleg te plegen. Op die manier kunnen we een website samenstellen die geheel aan uw wensen voldoet, en worden onnodige kosten door aanpassingen achteraf voorkomen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. » contact

ICDL/ECDL-testcentrum

laatst gewijzigd: 31 maart 2010

ByteGuide leidt op tot de examens van het ICDL/ECDL. We zijn hard bezig zelf ook testcentrum te worden. Dan kunt u de examens bij ons afleggen. Alles onder één dak! » lees verder

nieuwe trainingen

laatst gewijzigd: 6 april 2010

Software is altijd in ontwikkeling. ByteGuide volgt die ontwikkelingen: er komen nieuwe cursussen bij en de inhoud van onze cursussen wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste inzichten. Blijf kijken!