het ByteGuide Concept

ByteGuide ConceptBaas over eigen website: u kiest de functionaliteit en u beheert de inhoud van de website!

ByteGuide richt zich bij het maken van websites op kleine bedrijven en non-profitorganisaties. Wij maken functionele websites waarvan u zelf eenvoudig de inhoud beheert. Daarvoor hoeft u geen taal als PHP, SQL of HTML te leren. Met een paar muisklikken creëert u een webpagina en voegt u foto's toe. Het menu stelt u samen door simpelweg de onderdelen te verslepen. Zo eenvoudig is het. Wie een computer kan gebruiken, kan een website beheren.

Ook de uitbreidingsmodules zijn beschikbaar volgens het ByteGuide Concept: u kunt zelf uw website meertalig maken, een enquête plaatsen of een forum beheren.

kies zelf een lay-out

Zelfs bij ons basispakket kunt u zelf een lay-out kiezen. Er is een flinke lijst templates (sjablonen) waar u uit kunt kiezen. Door te kiezen voor een andere template verandert het uiterlijk van uw hele website, zonder dat de inhoud verandert. In de template kunt u uw eigen logo en slogan plaatsen.

zo werkt het!

Websites van ByteGuide zijn modulair van opzet. Het basispakket, bestaande uit vier modules, is genoeg voor een eenvoudige website. U kunt daarmee onder andere een vormgeving kiezen en daarin uw eigen logo plaatsen. Bovendien beheert u zelf pagina's, afbeeldingen en menu's.

Wilt u meer functionaliteit? Er zijn vele uitbreidingsmodules beschikbaar. U kiest zelf welke mogelijkheden u aan uw website wilt toevoegen.

Heeft u verder nog specifieke wensen? Wilt u bijvoorbeeld uw huidige website ombouwen volgens het ByteGuide Concept? Of heeft u een geheel eigen ontwerp in gedachten? Het is allemaal mogelijk.

dynamisch

Voor onze websites maken wij gebruik van het open source platform Drupal. Drupal is een zogenaamd content management system, een manier om de website aan te passen via een database. Die database is geschreven in PHP en HTML, maar daar merkt de gebruiker weinig van. Een website waarbij de inhoud in een database staat wordt dynamisch genoemd, omdat de inhoud makkelijk aan te passen is. U kunt het zich voorstellen als het invullen van een formulier op internet.

ICDL/ECDL-testcentrum

laatst gewijzigd: 31 maart 2010

ByteGuide leidt op tot de examens van het ICDL/ECDL. We zijn hard bezig zelf ook testcentrum te worden. Dan kunt u de examens bij ons afleggen. Alles onder één dak! » lees verder

nieuwe trainingen

laatst gewijzigd: 6 april 2010

Software is altijd in ontwikkeling. ByteGuide volgt die ontwikkelingen: er komen nieuwe cursussen bij en de inhoud van onze cursussen wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste inzichten. Blijf kijken!