DemoWebsite

DemoWebsiteProbeer het zelf!

Door middel van van onze DemoWebsite wij willen u graag laten ervaren hoe eenvoudig het is om zelf een website te beheren. U kunt daar ieder gewenst moment uitproberen hoe een website van ByteGuide werkt. » probeer nu

Aan de zijkant van de DemoWebsite vindt u in het TAKEN menu veel informatie en een stappenplan dat u kunt volgen. De stappen gaan vergezeld met een gedetailleerd instructieblok. Begin bij "Account aanmaken", en leer verder pagina's met afbeeldingen en GoogleMaps te maken!


Belangrijk! Informatie die u op de DemoWebsite plaatst kan door iedereen gelezen worden, uitgezonderd de gegevens van uw gebruikersaccount. Plaats dus geen gevoelige gegevens. ByteGuide zal regelmatig de DemoWebsite opschonen, waarbij alle webpagina's verwijderd worden. ByteGuide houdt zich het recht voor gebruikers te weigeren of te verwijderen, bijvoorbeeld in het geval van misbruik.

ICDL/ECDL-testcentrum

laatst gewijzigd: 31 maart 2010

ByteGuide leidt op tot de examens van het ICDL/ECDL. We zijn hard bezig zelf ook testcentrum te worden. Dan kunt u de examens bij ons afleggen. Alles onder één dak! » lees verder

nieuwe trainingen

laatst gewijzigd: 6 april 2010

Software is altijd in ontwikkeling. ByteGuide volgt die ontwikkelingen: er komen nieuwe cursussen bij en de inhoud van onze cursussen wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste inzichten. Blijf kijken!