modules

modulesWebsites van ByteGuide zijn modulair van opzet. Dat betekent dat alle functionaliteit is opgedeeld in 'blokken'. Met deze blokken kunt u zelf uw website 'bouwen'.

Het basispakket bevat vier elementaire modules: Vormgeving, Inhoud, Menu en Afbeelding. Deze zijn voldoende om een eenvoudige website op te zetten.

Voorbeelden van uitbreidingsmodules, waarmee u nog meer functionaliteit aan uw website kunt toevoegen, zijn onze modules Taal, Enquête, Formulier, Googlemap, en Gebruikers. Daarmee houden de mogelijkheden van onze websites niet op. Van tagclouds tot clickable maps, van projectmanagement tot ledenadministratie: er is héél veel mogelijk.

Op onze DemoWebsite vindt u de meest gangbare modules, en sommige modules kunt u zelfs testen! Zo ervaart u zelf hoe eenvoudig het is om uw website te onderhouden.


ICDL/ECDL-testcentrum

laatst gewijzigd: 31 maart 2010

ByteGuide leidt op tot de examens van het ICDL/ECDL. We zijn hard bezig zelf ook testcentrum te worden. Dan kunt u de examens bij ons afleggen. Alles onder één dak! » lees verder

nieuwe trainingen

laatst gewijzigd: 6 april 2010

Software is altijd in ontwikkeling. ByteGuide volgt die ontwikkelingen: er komen nieuwe cursussen bij en de inhoud van onze cursussen wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste inzichten. Blijf kijken!