prijzen

prijzenByteGuide wil transparant zijn. Wij willen dat u precies weet wat u krijgt voor welke prijs. Daarom kunt u bij ons zelf de prijs voor een website berekenen.

Selecteer in het overzicht de modules die u wenst. Onderaan verschijnt de totaalprijs. Lees de uitleg onder het overzicht voor meer informatie!


Selectie Onderdeel Info Eenmalig
(eerste jaar)
Onderhoud
(volgende jaren)
Hosting U krijgt de beschikking over 80 MB dataopslag, 1 GB dataverkeer per maand, en 10 mailboxen. Meer technische gegevens op aanvraag. nafl 75,- nafl 75,-
Domeinregistratie

Prijs geldt voor .com, .nl, .org, .net en .info domeinen.

Registratiekosten voor .an domeinen (nafl 180,- voor de eerste 2 jaar) dient u rechtstreeks aan de domeinbeheerder (Universiteit van de Nederlandse Antillen) te voldoen.

Prijs overige domeinen op aanvraag.

v.a. nafl 35,- v.a. nafl 35,-
Basispakket:
Modules Vormgeving, Inhoud, Afbeelding, Menu
Module Vormgeving: zelf de layout van uw website kiezen, uw eigen logo plaatsen, zelf de website een naam, slogan, missie en voettekst geven.
Module Inhoud: zelf pagina's aanmaken, bewerken, en verwijderen.
Module Afbeelding: zelf afbeeldingen uploaden, plaatsen, uitlijnen, formaat aanpassen, en verwijderen.
Module Menu: zelf menu's aanmaken, bewerken, indelen, en verwijderen.
nafl 420,- nafl 280,-
Module Taal Met deze module kunt u uw website meertalig maken. nafl 95,- nafl 55,-
Module Enquête Met deze module kunt u meningen peilen. nafl 50,- nafl 35,-
Module Formulier Met deze module kunt u webformulieren samenstellen en aan uw website toevoegen. nafl 75,- nafl 45,-
Module GoogleMap Met deze module kunt u GoogleMaps aan uw website toevoegen. Hierop kunt u lokaties markeren, bijvoorbeeld waar u gevestigd bent. nafl 45,- nafl 30,-
Module Gebruikers Met deze module kunt u voor andere personen accounts aanmaken en hen specifieke rechten geven. U kunt zo veilig en gestructureerd met meerdere mensen aan uw website werken. nafl 95,- nafl 55,-
Module Fotoalbum Met deze module kunt u op een fraaie en gebruikersvriendelijke manier een serie foto's op uw website vertonen. nafl 50,- nafl 35,-
 
Totaalprijs van uw selectie (excl. OB) nafl 495,- nafl 355,-

opties

De hosting en het basispakket zijn niet optioneel, maar worden standaard geleverd. Doorgaans heeft u ook de domeinregistratie nodig, maar mogelijk vallen deze kosten lager uit wanneer u al een domeinnaam heeft. Dit moet per geval bekeken worden. Domeinen met de extensie .an moeten persoonlijk bij de UNA aangevraagd en betaald worden. Uitgebreide informatie hierover leest u hier.

Met de modules kunt u veel functionaliteit aan uw website toevoegen. Bekijk de korte informatie in de kolom Info. Wilt u meer weten, dan kunt u hier verder lezen.

ondersteuning

Voor het opzetten van de website wordt eenmalig kosten in rekening gebracht. Het gaat daarbij om het samenstellen en vormgeven van de website volgens uw wensen en met de laatste softwareversies.

We helpen u vervolgens op weg met het aanmaken van de eerste webpagina's, het indelen van menu's, en het instellen van e-mailaccounts. Vooral in deze fase vinden wij het belangrijk dat u op onze ondersteuning kunt rekenen.

onderhoud

Wij bieden aan uw website functioneel te onderhouden. ByteGuide zorgt dan steeds voor het installeren van de laatste veiligheidsupdates. Op uw verzoek maken we backups van de website, en geven we statistieken over het internetverkeer op uw domein.

Kortom, ByteGuide neemt de verantwoordelijkheid voor de technische kant van de website; u hoeft zich alleen op de inhoud te concentreren.

ICDL/ECDL-testcentrum

laatst gewijzigd: 31 maart 2010

ByteGuide leidt op tot de examens van het ICDL/ECDL. We zijn hard bezig zelf ook testcentrum te worden. Dan kunt u de examens bij ons afleggen. Alles onder één dak! » lees verder

nieuwe trainingen

laatst gewijzigd: 6 april 2010

Software is altijd in ontwikkeling. ByteGuide volgt die ontwikkelingen: er komen nieuwe cursussen bij en de inhoud van onze cursussen wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste inzichten. Blijf kijken!